Simple jQuery Dropdowns

Browsing by Author Piyanut Sridonpai

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
1-Jan-2019Eggplant fruits protect against DNA damage and mutationsMonruedee Sukprasansap; Piyanut Sridonpai; Preeyaporn Plaimee Phiboonchaiyanan; Rangsit University; Mahidol University
1-Jan-2020Nutritional composition of indigenous durian varietiesParunya Thiyajai; Somsri Charoenkiatkul; Kasem Kulpradit; Sasivimon Swangpol; Piyanut Sridonpai; Kunchit Judprasong; Faculty of Environment and Resource Studies, Mahidol University; Mahidol University
15-Jul-2019Promoting the use of locally produced crops in making cereal-legume-based composite flours: An assessment of nutrient, antinutrient, mineral molar ratios, and aflatoxin contentPatchimaporn Udomkun; Chanin Tirawattanawanich; John Ilukor; Piyanut Sridonpai; Emmanuel Njukwe; Pélagie Nimbona; Bernard Vanlauwe; The World Bank, Uganda; Kasetsart University; Mahidol University; National Center for Food Technology; International Institute of Tropical Agriculture (IITA); IITA
2562ปริมาณน้ำตาลในเครื่องดื่มรสหวานที่จำหน่ายในมหาวิทยาลัยและบริเวณโดยรอบกรณีศึกษาที่มหาวิทยาลัยมหิดล วิทยาเขตศาลายาพิมพ์นภาณัท ศรีดอนไผ่; ปิยณัฐ ศรีดอนไผ่; ประภาศรี ภูวเสถียร; ประไพศรี ศิริจักรวาล; Pimnapanut Sridonpai; Piyanut Sridonpai; Prapasri Puwastien; Yupaporn Nakngamanong; Prapaisri Sirichakwal; มหาวิทยาลัยมหิดล. สถาบันโภชนาการ. หน่วยมนุษยโภชนาการ; มหาวิทยาลัยมหิดล. สถาบันโภชนาการ. หน่วยพัฒนาฐานข้อมูลโภชนาการของอาหารเพื่อส่งเสริมสุขภาพและการค้า; มหาวิทยาลัยมหิดล. สถาบันโภชนาการ. ห้องปฏิบัติการเคมีทางอาหาร