Simple jQuery Dropdowns
Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.li.mahidol.ac.th/dspace/handle/123456789/2584
Title: การลดความเค็มในอาหาร
Other Titles: Salt reduction in foods
Authors: ดวงใจ มาลัย
Duangjai Malai
มหาวิทยาลัยมหิดล. คณะสาธารณสุขศาสตร์. ภาควิชาโภชนวิทยา
Keywords: ความเค็มในอาหาร;Open Access article;วารสารสาธารณสุขศาสตร์;Journal of Public Health
Issue Date: 2557
Citation: วารสารสาธารณสุขศาสตร์. ปีที่ 44, ฉบับที่ 1 (2557), 1-3
URI: http://repository.li.mahidol.ac.th/dspace/handle/123456789/2584
metadata.dc.identifier.url: http://www.ph.mahidol.ac.th/phjournal/journal/44_1/editor.pdf
ISSN: 0125-1678
Appears in Collections:PH-Article

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ph-ar-duangjai-2557.pdf543.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.