Kaew KangsadalampaiChaniphun ButryeeLe, Hong Dung, 1975-2025-02-032025-02-03200120252001Thesis (M.Sc. (Food and Nutritional Toxicology))--Mahidol University, 20019740404618https://repository.li.mahidol.ac.th/handle/20.500.14594/103649Food and Nutritional toxicology (Mahidol University 2001)ix, 75 leaves : col. ill.application/pdfengผลงานนี้เป็นลิขสิทธิ์ของมหาวิทยาลัยมหิดล ขอสงวนไว้สำหรับเพื่อการศึกษาเท่านั้น ต้องอ้างอิงแหล่งที่มา ห้ามดัดแปลงเนื้อหา และห้ามนำไปใช้เพื่อการค้าAntimutagenic AgentsCarotenoidsIn VitroNitritesIn vitro antimutagenic studies of some sticky rice cooked with ivy gourd leaves, Momordica cochinchinensis and pumpkin fruits, mungbean and black bean seedMaster ThesisMahidol University