Suchart NawagawongSayam AroonsrimorakotUdom KompayakPornpimol Intate2025-02-132025-02-13200220252002Thesis (M.Sc. (Appropriate Technology for Resources Development))--Mahidol University, 20029740423175https://repository.li.mahidol.ac.th/handle/20.500.14594/104423Appropriate Technology for Resources Development (Mahidol University 2002)ix, 90 leaves : ill.application/pdfengผลงานนี้เป็นลิขสิทธิ์ของมหาวิทยาลัยมหิดล ขอสงวนไว้สำหรับเพื่อการศึกษาเท่านั้น ต้องอ้างอิงแหล่งที่มา ห้ามดัดแปลงเนื้อหา และห้ามนำไปใช้เพื่อการค้าRiceRice winesWine and wine makingFeasibility study of using RD6 glutinous rice in developing glutinous rice wine production : a comparative study between applying yeast cake and selected microorganism in wine productionการศึกษาความเป็นไปได้ในการใช้ข้าวเหนียวพันธุ์ กข6 เพื่อการพัฒนาการผลิตไวน์ข้าวเหนียว : กรณีเปรียบเทียบการใช้ลูกแป้งกับเชื้อจุลินทรีย์ที่ผ่านการคัดเลือกแล้วในการผลิตไวน์Master ThesisMahidol University