Skip to main content
English
ไทย
Log In
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
All of Mahidol IR
Mahidol Journals
Statistics
About Us
Customer Feedback
Deposit
Home
Faculty and Staff Publications
Faculty of Veterinary Science
VS-Article
Publication:
ผลของการเสริมน้ำมันพืชในอาหารต่อผลผลิตน้ำนมในโค
38
20
Files
vs-ar-jitkamol-2008.pdf
(156.2 KB)
Issued Date
2551
Resource Type
Research Article
Language
tha
ISSN
1906-2257
Rights
มหาวิทยาลัยมหิดล
Rights Holder(s)
คณะสัตวแพทยศาสตร์ มหาวิทยาลัยมหิดล
Bibliographic Citation
Journal of Applied Animal Science. ปีที่ 1, ฉบับที่ 2-3 (2551), 19-28
Suggested Citation
APA
IEEE
MLA
Chicago
Vancouver
ชุลีกร วรินทร์รักษ์, นพเก้า เทพสุรี, สุรีวัลย์ เพ่งรุ่งเรืองวงษ์, สุรศักดิ์ จิตตโคตร์, สมเกียรติ โกศัลวัฒน์, จิตรกมล ธนศักดิ์
ผลของการเสริมน้ำมันพืชในอาหารต่อผลผลิตน้ำนมในโค.
Journal of Applied Animal Science. ปีที่ 1, ฉบับที่ 2-3 (2551), 19-28.
สืบค้นจาก:
https://repository.li.mahidol.ac.th/handle/123456789/11029
Research Projects
Organizational Units
Authors
Journal Issue
No Thumbnail Available
Journal Issue
JAAS Vol. 1 No. 2-3
(
2551
)
Show more
Thesis
Title
ผลของการเสริมน้ำมันพืชในอาหารต่อผลผลิตน้ำนมในโค
Alternative Title(s)
Effects of supplementation vegetable oil on milk production in lactating cows
Author(s)
ชุลีกร วรินทร์รักษ์
นพเก้า เทพสุรี
สุรีวัลย์ เพ่งรุ่งเรืองวงษ์
สุรศักดิ์ จิตตโคตร์
สมเกียรติ โกศัลวัฒน์
จิตรกมล ธนศักดิ์
Other Contributor(s)
มหาวิทยาลัยมหิดล. คณะสัตวแพทยศาสตร์
มหาวิทยาลัยมหิดล. สถาบันโภชนาการ
Keyword(s)
น้ำมันพืช
ปริมาณน้ำนม
องค์ประกอบน้ำนม
โคนม
vegetable oil
milk production
milk composition
cow
Availability
URI
https://repository.li.mahidol.ac.th/handle/123456789/11029
Collections
VS-Article
Full item page
Send Feedback