Publication: Preparation and evaluation of various starches on tablet disintegration and dissolution
dc.contributor.author | Sinchaipanid, N | en |
dc.contributor.author | Rungvejhavuttivittaya, Y | en |
dc.contributor.author | Mitrevej, A | |
dc.contributor.other | Sinchaipanid, Nuttanan | en |
dc.contributor.other | ณัฐนันท์ สินชัยพานิช | en |
dc.contributor.other | Rungvejhavuttivittaya, Yupin | en |
dc.contributor.other | ยุพิน รุ่งเวชวุฒิวิทยา | en |
dc.contributor.other | Mitrevej, Ampol | en |
dc.contributor.other | อำพล ไมตรีเวช | en |
dc.date.accessioned | 2010-03-22T07:02:35Z | en |
dc.date.accessioned | 2011-08-26T07:07:10Z | |
dc.date.accessioned | 2021-05-07T07:21:17Z | |
dc.date.available | 2010-03-22T07:02:35Z | en |
dc.date.available | 2011-08-26T07:07:10Z | |
dc.date.available | 2021-05-07T07:21:17Z | |
dc.date.created | 2010-03-22 | en |
dc.date.issued | 1995 | en |
dc.format.extent | 254442 bytes | en |
dc.format.mimetype | application/pdf | en |
dc.identifier.citation | Mahidol University Journal of Pharmaceutical Sciences. Vol. 22, No.2 (1995), 68-75 | |
dc.identifier.issn | 1251570 | en |
dc.identifier.uri | https://repository.li.mahidol.ac.th/handle/20.500.14594/62070 | |
dc.language.iso | eng | en |
dc.subject | Starch | en |
dc.subject | Tablets | en |
dc.subject | Bean Starch | en |
dc.subject | Disintegration | en |
dc.subject | Dissolution | en |
dc.subject | Beans | en |
dc.subject | Mung Bean | en |
dc.subject | Jobs Tear Bean | en |
dc.subject | Red Bean | en |
dc.subject | Black Bean | en |
dc.subject | Hydrochorothiazide | en |
dc.subject | Pregelatinized Starch | en |
dc.subject | Modified Starch | en |
dc.title | Preparation and evaluation of various starches on tablet disintegration and dissolution | en |
dc.title.alternative | การเตรียมและประเมินแป้งชนิดต่าง ๆ ต่อการแตกตัวและการละลายของเม็ดยา | en |
dc.type | Article | en |
dspace.entity.type | Publication |