Skip to main content
English
ไทย
Log In
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
All of Mahidol IR
Mahidol Journals
Statistics
About Us
Customer Feedback
Deposit
Home
Faculty and Staff Publications
Institute of Nutrition
NU-Work Manual
Permanent URI for this collection
https://repository.li.mahidol.ac.th/handle/20.500.14594/1143
Browse
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Type
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Type
Recent Submissions
Now showing
1 - 2 of 2
Item
Open Access
คู่มือปฏิบัติการวิเคราะห์ปริมาณกรดเบนโซอิกและกรดซอร์บิกในอาหาร ตามมาตรฐานสากล ISO/IEC 17025
(
2558
)
ปราณี พัฒนกุลอนันต์
;
วีรยา การพานิช
;
เวณิกา เบ็ญจพงษ์
;
มหาวิทยาลัยมหิดล. สถาบันโภชนาการ. ห้องปฏิบัติการหน่วยพิษวิทยาทางอาหาร
Show more
Item
Open Access
คู่มือปฏิบัติงาน การวิเคราะห์ปริมาณฟรุกแตนในอาหาร
(
2557
)
ชนัญฑิตา ไชยโต
;
ครรชิต จุดประสงค์
;
มหาวิทยาลัยมหิดล. สถาบันโภชนาการ. ห้องปฏิบัติการเคมีทางอาหาร
Show more