Skip to main content
English
ไทย
Log In
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
All of Mahidol IR
Mahidol Journals
Statistics
About Us
Customer Feedback
Deposit
Home
Faculty and Staff Publications
Institute of Nutrition
NU-Intellectual Property
วิธีการกะเทาะเปลือกถั่วแมคคาเดเมียโดยใช้ไครโอเจน
20
Submitted Date
2557-08-22
Received Date
2557-08-22
Accepted Date
2558-02-10
Announcement No.
9520
Application No.
1403000946
Patent No.
9520
Valid Date
2558-02-10
Resource Type
Petty Patent
Language
tha
Rights
มหาวิทยาลัยมหิดล
Rights Holder(s)
สถาบันโภชนาการ มหาวิทยาลัยมหิดล
Bibliographic Citation
วรางคณา ศรีจำนงค์. วิธีการกะเทาะเปลือกถั่วแมคคาเดเมียโดยใช้ไครโอเจน. เลขที่อนุสิทธิบัตร 9520. 10 ก.พ. 2558
Suggested Citation
APA
IEEE
MLA
Chicago
Vancouver
วรางคณา ศรีจำนงค์
วิธีการกะเทาะเปลือกถั่วแมคคาเดเมียโดยใช้ไครโอเจน.
วรางคณา ศรีจำนงค์. วิธีการกะเทาะเปลือกถั่วแมคคาเดเมียโดยใช้ไครโอเจน. เลขที่อนุสิทธิบัตร 9520. 10 ก.พ. 2558.
สืบค้นจาก:
https://repository.li.mahidol.ac.th/handle/123456789/44142
Title
วิธีการกะเทาะเปลือกถั่วแมคคาเดเมียโดยใช้ไครโอเจน
Author(s)
วรางคณา ศรีจำนงค์
Other Contributor(s)
มหาวิทยาลัยมหิดล. สถาบันโภชนาการ
Keyword(s)
อนุสิทธิบัตร
สารไครโอเจน
เมล็ดแมคคาเดเมีย
การกะเทาะเปลือกถั่ว
เปราะบางมากขึ้น
ลดการเสียดสี
Availability
Read Online
URI
https://repository.li.mahidol.ac.th/handle/123456789/44142
Collections
NU-Intellectual Property
Full item page
Send Feedback